25 Temmuz 2016 Pazartesi

.....Evren'e Dair Keşiflerim (1. Ve 2. Başlıklar).....

Yaptığın Her Şey Sana Geri Döner
Bumerang
Bu keşiflerden bazıları, aslında çok kritik ve herkese söylenmemesi gereken sırlardan oluşmakta. Onları tabii ki; burada paylaşmayacağım; çünkü, bilgi, insana, onu almaya hazır olduğunda verilir.
Ama sizlere faydalı olabileceğini düşündüğüm bazı keşiflerimi, buradan açıklamakta bir sakınca görmüyorum.
Bazılarına mistik gelebilir söyleyeceklerimin bir kısmı; ama bir çok kez test ederek ulaştığım sonuçlar bunlar...

Basit ve yaşama dair keşiflerimden bazı örneklerle başlamayı uygun buluyorum.
Bu örnekleri, kendi hayatlarınızda test ederek; sınayabilirsiniz etkilerini...



1. Konumuz para vermek/hayır yapmakla ilgili... Bu hayır, biri için emek harcamakla da yapılabilir.

İhtiyacı olan birine, yardım ettiğinizde; ya da para verdiğinizde,
yaptığınız bu iyilik; sizden bir çok sıkıntının uzaklaştırılmasına da yardım ediyor. Garip, ama gerçek... Zaten, bu konuda pek çok din de aynı şeyi salık vermekte...

2- Haklar Konusu: Bu konuda, hayatı boyunca veri - sonuç analizini; her an kurmuş; kurmaya çalışmış biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki; eğer, birine bir haksızlık yaparsanız; o kişi, kendi hakkını sizden almak için uğraşmasa bile; bu hak; bir şekilde sizden alınıyor. Hak, küçüğünden büyüğüne; bütün canlılara aittir.
Örneğin; birinin parasını çaldınız; ya da o kişiye hiç haketmediği bir kötülük yaptınız. Evren bunun karşılığını nasıl veriyor sizce?
Cevap çok açık... O kişinin başına ileride gelmesi olası bir kazayı; ya da hastalığı veya daha başka bir sıkıntıyı; o kişiden alarak, size veriyor. O kişi o muhtemel sıkıntılarından kurtulmuş olurken; siz, dertsiz başınıza dert açmış oluyorsunuz. Sonra da, "İşlerim neden aksi gidiyor; bu kaza da nerden çıktı; bu hastalık da neyin nesi?" gibi şeyler söylerken buluyorsunuz kendinizi; ya da iyi giden bir ilişkinizin bozulması bile; Evren'in size bedel ödetme biçimi olarak karşınıza çıkabiliyor.

Bu haklar konusu, o denli hassas terazili bir biçimde ayarlanmış ki;
biri, size herhangi bir konuda sadece kelimeleri ve ses tonuyla bile bir yanlış yaptığında; eğer siz, o kişiye karşılık vererek; hakkınızı aramaz ve sessiz kalırsanız; o kişinin ödeyeceği bedel daha da artıyor. Örneğin, hiç hak etmediğiniz halde, size bağırdı; ya da kötü şeyler söyledi veya sizi aşağıladı; siz ise üzüldünüz ve sessiz kaldınız. Evren, o sırada da sizi izliyordu. Sonra ne oluyor o size haksızlık yapan kişiye biliyor musunuz? Cevap verip, hakkınızı arasa ve karşılık verseydiniz; olabilecek şeylerden çok daha fazlası. Yine aynı mantıkla çalışıyor hassas terazi... Başınıza gelebilecek olası kötülükler; yön değiştirip; o kişinin başına geliyor.
Hiç bir şey olmasa, ertesi gün veya başka bir yakın gelecekte; başkaları da, o kişiye aynı muameleyi yapıyor durup dururken... Ama aslında, o kişi, daha önceden sizi haksız yere inciterek; zaten kendisi çekmişti kötü muameleyi kendi hayatına.

3. Madde... dinlediğiniz şarkılar; konuştuğunuz konular; izlediğiniz; ya da duyduğunuz her türlü şey ve bunların; bedeninize ve yaşam yolunuza etkileriyle ilgili...

4. Madde, Işık ve Işınların; enerjilerin doğası ve ruhuyla ilgili...

5. Madde, Deha'nın sırlarıyla ilgili bir madde.....

Ama bu konular oldukça uzun... o sebeptendir ki; bu maddelere daha sonra değineceğim.

Görüşmek Üzere Efendim; Sağlıklı Ve Haklara Riayet Konusunda Dirayetli Kalın,... =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aklın ve kalbin rehberliğinde, düşünülerek oluşturulan her yorum değerlidir...