5 Ocak 2017 Perşembe

ABD'nin Vatandaşlarına Yaptığı Terör Uyarısından Daha Çok Bilgi İçeren Uyarıcı Analiz: Riskli Günler

7 RAKAMI KİMLER İÇİN VE NEDEN ÖNEMLİ??!!!
Paralel evrenlere inanır mısınız bilmem; ama bu güne dek yaptığım araştırmalar sonucu edinmiş olduğum bulgu, bu konuya ciddi ciddi inanan ve bunu kendisine takıntı yapmış olan "deliler"in mevcut olduğu bilgisi. Bu bağlamda, 8 rakamı PARALEL EVRENLERİ simgeliyor. Ama siz bunları boş verin ve yukarıdaki görsele tıklayarak yaptığım analiz raporunu inceleyin. Bakın ve düşünün: Neden en çok patlama 7 gününde yaşanmiş? 

7 rakamı kimler için önemli?


Ve zaten göreceksiniz; 7 gününü takip eden diğer günleri… Bir çeşit gizli ve karanlık bir ayin mi düzenlenmeye çalışıldı acaba ülkemiz insanları üzerinde? Yukarıdaki analiz görseline eklemeyi unutmuştum; ama aklıma gelmişken yazayım, 15 ve 16 Temmuz 2016 tarihlerinde yaşanan olayları da, saldırı grafiğimize eklersek; toplamlarına göre, *6 tane 4 gününde ve *2 tane de 5 gününde patlama/saldırı yaşanmış sayılıyor. Bu da grafiğimizdeki en çok patlama/saldırı olan birinci tarihe (*6 tane 7 gününde) yenisini ekliyor ve 4 gününün de en az 7 günü kadar risk bakımından yüksek olduğunu düşündürüyor. Bu yeni sonuca göre, 5 günleri, 6 ve 9 günleriyle aynı oranda riskli ve en az riski, yine analiz sonucuna göre 1 oranıyla 2 ve 3 günleri taşıyor.

Yukarıda da belirttim; yine tekrar edeceğim: Ülkeler bazında 100 yılda bir tekrar eden döngüler, şu an yeni bir istiklal mücadelesi veren Türkiye'nin; bu karışık günlerden alnının akıyla çıkacağını göstermektedir.
Bazılarının hoşlarına gitmeyebilir ama:
TÜRKİYE İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR…..

1 yorum:

  1. Çok İlginç Tespitler. Bu tespitleri ilgili kurumların da yapabilmesi çok iyi olurdu

    YanıtlaSil

Aklın ve kalbin rehberliğinde, düşünülerek oluşturulan her yorum değerlidir...