21 Ocak 2017 Cumartesi

OROSPU ERKEKLER NASIL OLUR?

Mağara Döneminden Kalan Orospu Erkekler
Uçan süpürge bilim akademisinin, son yıllarda yaptığı araştırma; orospu olmak konusunda, günümüz bazı erkeklerinin ne denli istekli olduklarını; çarpıcı bir biçimde gözler önüne sermek için, açık ve net tanımlayıcı maddeler sunuyor. Merak edenler için, hep birlikte inceleyelim bu maddeleri:


1- “Orospu Erkek” kategorisine giren erkeklerdeki ortak tanımlar: “narsizm” ve asla hata kabul etmeme ile kendini belli eden “yüksek ego” olarak kendini göstermektedir.




2- Orospu Erkekler, grup seks yaparlar; yüzlerce ve hatta belki binlerce kadınla birlikte olurlar; çarpık ve heteroseksüel olmayan ilişkilere de girerler; ama bütün bunları yapan, kendileri değilmişçesine “namus kavramı”ndan dem vururlar,


çoğu sözleri, cinsiyetçi ve erkek egemen zihniyetle yoğrulmuş; kadınları metalaştıran, kadın bedeninin bir malmışçasına tanımlandığı aşağılayıcı ve küfür içeren sözlerdir.


3- Kendileri bakir değildir; zihinleri bakir değildir; kalplerinin kan pompalamaktan başka bir işlevi yoktur; her türlü yalama olmuşlardır; ama evlenmek için “bakire kız” isterler.

Onlar için kadının bekareti çok önemlidir; çünkü, kendi kaybettikleri bakiriyetlerine ve namuslarına ilişkin değerleri; kadının bekaretiyle, yeniden kazanmak isterler. Kendileri bakirlikten ne kadar uzaksa; ruhları ve kalpleri, ne denli ahlaktan uzaksa, karşı cinste aradıkları ahlak oranı da o derece yüksek olur; çünkü güvensizdirler: KENDİLERİNE GÜVENLERİ YOKTUR, bu nedenle başkalarına da güvenemezler. Özgüvenlerinin düşüklüğü, niteliksiz ve üretken olmayan; yaratıcılıktan yoksun, düşük zekalarının bir sonucudur.


4- Aldatmayı, sadakatsizliği, kendilerine doğuştan verilmiş bir hak olarak görürler.


Kendi aralarında, bu çirkin yaşam şeklini, iyi bir şeymişçesine tekrar edip, dillendirerek; bir nevi bir avunma sağlamayı umut ederler. Bakirliklerine duydukları özlemle, bekareti; dolayısıyla bakirliklerini kazanma arzusuyla evlendikleri sözde bakire kızların bekaretini aldıktan sonra; artık ortada bir bekaret söz konusu olmadığı için, yeni arayışlara yönelir ve aldatma eylemine devam ederler. Sürekli doyumsuzluk içinde oldukları yaşam döngüsü, onların geriye doğru süren evrimlerinin bir yansımasıdır. Asla mutlu olmazlar. Mutluluk arayışlarını pipilerine indirgedikleri için, pipileri işlevini sürdürdüğü sürece, kendilerini “var hissetme” isteğini; girip çıktıkları deliklerde ararlar. Pipileri işlevini kaybettiğinde, onlar için hayatın bir amacı da kalmaz. Bunun sonucu saldırganlaşır ve tipik sosyopati eğilimleri gösterirler. Saldırganlıklarının nedeninin, işlevini yitirmiş pipilerinden kaynaklanan bilinçdışı korkuları olduğunu bir türlü kabul etmek istemezler. Nasıl ki; sosyolojide bahsedilen hasta toplumlarda, hastalıklı davranışların “normal” olarak kabul edilmesinin nedeni; toplumu oluşturan bireylerin “çoğunluğun” hasta davranış modellerine sahip olması ise; orospu erkeklerin cinsiyetçilikle kendini belli eden hastalıklı davranışlarının nedeni de, içine doğdukları erkek egemen ve eğitim yoksunu; değişime ve gelişmeye kapalı ve yaratıcılıktan uzak, düşük zekalı bireylerin çoğunlukta olduğu aile kalıplarıyla kendini gösteren toplumlardır.


5- Orospu erkekler, insan psikolojisinde var olan “bireyin, geneli kendisi gibi algılaması” sorunsalının bir sonucu olarak; kadınların çoğunu “orospu” olarak nitelendirip; kendi orospuluklarını, karşı cinse etiketleme yoluyla yansıtma eğilimi gösterirler.


Bu, onların dünyayı nasıl algıladıklarının ifade edildiği garip bir eylem biçimidir. Salt kendilerine bahşedilmiş haklar olarak gördükleri özgür eylem kalıplarının, kendi davranış biçimlerine benzeyen karşı cinsteki modellerini gördüklerinde, karşı cinse yapıştırma eğilimini gösterdikleri küfür içeren etiketler; aslında, orospu erkeklerin, kendilerine duydukları nefretin ve değersizlik hissinin bir dışavurumudur.


6- Jigolo olduğunu kabul ederek para kazanan erkeklerin mesleklerini tanımladıkları Jigololuk kavramının, “orospu erkek” tanımıyla, uzaktan yakından ilgisi yoktur; çünkü, jigololar en azından, bunu dürüstçe itiraf ederler ve her şey baştan bellidir; oysa, orospu erkekler, karşı cinsin maddi durumunun ne olduğuna bakmaksızın; yalanlarını, manipülatif söz ve eylemlerini; sömürülecek bir av olarak gördükleri kadın bedeni üzerinde, bir parazit gibi yaşamak için kullanırlar.

Bunun için, sevgi ve sevgili maskesi takarlar; çok sevdiklerini söylerler ve tereddüt etmeden bu eylemlerinde her türlü romantik sayılabilecek unsuru kullanırlar. Kadını, kadın bedenini sadece maddi anlamda sömürmekle de kalmaz; kadının ruhsal enerjisini de iğrençlikleri gün ışığına çıktıkça tükettiklerinden; bir çeşit enerji vampirliği görevi de üstlenmiş olurlar.


Kısacası, orospu erkekler; kadınların özgürlüklerini, başarılarını kıskanan; kadınlardan nefret eden; kadınlara “orospu” diyen; kadını her anlamda sömürmeye çalışan ve özgüveni sıfır; zekası kıt; yaratıcı vasıflardan yoksun; zavallı ve gelişmemiş bir türdür.

Onlardan pipilerini kullanamayanları, saldırgan; pipilerini olur olmaz her deliğe sokmaya çalışanları ise tatminsizdir ve o tür, her daim mutsuzdur. Bütün kadınların, bu kompleksli türden uzak durmaları ve korunmaları dileklerimle…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aklın ve kalbin rehberliğinde, düşünülerek oluşturulan her yorum değerlidir...