13 Ağustos 2017 Pazar

G. B. Hangi Projenin Ürünü?


Toplumları dönüştürmek ve hatta milleti millet yapan unsurları çözmek rüyası içinde olanlar; bunu özellikle genç beyinleri manipüle ederek gerçekleştirmek için, youtube gibi platformları adeta bir strateji sahası olarak kullanma eğilimine girmişler. Her zamanki araştırmalarımı yaparken, rastladığım yukarıdaki video, bir kez daha; sosyal ağların ülke geleceği ve hatta dünyadaki insanlığın iyiliği için denetlenmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.


TROL ŞAKA AYAĞINA MANİPÜLASYON

Daha önce de bir kaç videosunu izlediğim bu şahsiyetin; kişiliğiyle, yaşam biçimiyle ya da zevkleriyle sorunu olan biri değilim; lâkin, kutsal saydığım ülkemin, korunması gereken gençlerinin beyinleri üzerinde yapılmaya çalışılan kirli manipülasyonlara gelince iş değişiyor; zira daha önce de aynı kişinin, yine kutsal saydığım İslam Dini'nin peygamberi olan Hz. Muhammed'e; trol-şaka ayaklı bir telefon görüşmesi adı altında iftira atılmasına çanak tuttuğu başka bir videosuna da denk gelmiştim.

Maksadım hedef göstermek; kişiler üzerinden insanlara saldırmak değil; bu noktanın iyi anlaşılmasını istiyorum; çünkü, videoyu çeken de henüz olgunluğunu tamamlayamamış ve belli ki; beyni yıkanıp, "maşa" olarak kullanılmaya çalışılanlardan biri. Ama insanların, özellikle de devletimizin, bu tür videolara ciddi bir denetim getirmesi gerektiği de ortada.

İşte, videonun altına yazmaktan kendimi alamadığım o yorum:

"Hangi projenin ürünü olduğunuzu merak ettim. Zihin Kontrol programlamalarından biri olan "kedi" görseliyle; okul çağı kızlarına verdiğiniz toplumsal mesaj, takdire şayan. Tek videonuzda edindiğim ilk izlenimi doğrular biçimde; diğer videolarınızda kendinizce "sempati" maskesini kullanarak sarf ettiğiniz sözler; kimlere hizmet ettiğinizi ortaya koymakta. Bu ülkeyi bölmek/dönüştürmek hayali içinde olanlar; milleti millet yapan unsurları hedef alırlar ve DİN, EĞİTİM gibi konular, bu unsurların başında yer almakta. Uzmanlara göre, bilinç dışı, 18 yaşına kadar savunmasız; hal böyle olunca da, ülkeyi dönüştürmek için; GENÇLERİN BEYİNLERİNİN hedef alınıp; manipüle edilmeye çalışılması, şaşırtmıyor. Ne kadar veriyorlar size bunu yapmanız için? Kolayca yalan söyleyebilen biri için; parasını "hayvanlar ve kadınlar için" harcayacağını söylemek zor olmasa gerek. Sosyopat kelimesinin anlamını da biliyorsunuzdur; çünkü sosyopati eğilimlileri sergileyen birinin, kendi ile ilgili nitelendirmeleri çoktan öğrenmiş olması gerek. Okuyan küçük çocuklar, ne dediğimi anlamamış olabilirler; ama sizin ne demek istediğimi anladığınızı biliyorum. Sadece şunu söyleyebilirim: Bu ülkeyi, bu milleti, TÜRKİYE'yi bölmeyi hiç bir şekilde başaracak DEĞİLSİNİZ. İnsanlar sandığınız kadar aptal DEĞİLLER. Yurt dışında bile, ABD'de bile ayıldı artık insanlar. Oradakileri de aynı politikalarla; yüz yıllardır uyutmaya çalışıyordunuz. Artık farkında insanlar... bütün oyunlarınızın ve kirli çamaşırlarınızın farkındalar... Zafer sadece ALLAH'a aittir... Sizleri ve işbirliği içinde olduklarınızı O'na havale ediyorum..."

1 yorum:

  1. Mükkemmel bir yazı olmuş...
    Tam olarak toplumuzun mevcut durumunu anlatmışsınız...

    YanıtlaSil

Aklın ve kalbin rehberliğinde, düşünülerek oluşturulan her yorum değerlidir...