14 Ağustos 2017 Pazartesi

HALİL SÖYLETMEZ'İN BİR ENSEST'E YAPTIĞI TELEFON ŞAKASINA İNSANLARIN VERDİĞİ İNANILMAZ TEPKİ!


İNSANLARIN VERDİĞİ İNANILMAZ TEPKİ!

Bu tür videolara güldüklerini söyleyenlere şaşırıyorum. Gülünecek bir video değil; komik hiç değil. Hep uydurma gibi gelirdi bu annesine ya da kız kardeşlerine sapıkça duygular besleyenlerin varlığı. "Ensest" derken, sanki olmayan/gerçek dışı/başka bir dünyadan bahsediyorlar gibi gelirdi. Bu video, bana onların gerçek olduğunu öğretti. Korkunç... tüyler ürpertici... Nasıl bir kayışlarını koparmışlıktır; nasıl bir vicdanın ipini salıvermişliktir bu zihniyet yoksunlarının sergiledikleri?

Korkunç...

Marketinden alış veriş yaptığınız market sahibi; bir restoranda çayınızı getiren garson; lisede matematik öğretmeniniz; ya da siyasi arenalarda boy gösteren bir millet vekili... belki de onlardan biri. Kendilerini gizlemeyi başarabilmiş olmaları; onların ne denli hasta oldukları gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Adam evli; eşi, çocukları var; ama gay ilişkilerde bulunuyor.

Bir başkası küçük çocuklara... ki; dilim varmıyor cümlenin devamını getirmeye... ABD'de PizzaGate Skandalı çıkmıştı geçen aylarda... Oradan da, dünya siyasetinde aktif rol oynayan başkanların; Hollywood Sineması'ndan tanıdığımız o ünlü aktörlerin, aslında kaçırılmış çocuklara sapıkça şeyler yaptıklarını; hatta işi, taciz/tecavüz boyutundan çıkarıp; sadizme kadar götürdükleri kanlı ayinler yaptıklarını öğrenmiştik.

Hâlâ bir vicdan barındıran insanlara sesleniyorum:

Lütfen, silkeleyip atın üzerinizdeki o ölü toprağını! Ayılın artık sizi içine düşürdükleri o hipnoz uykusundan! Gülünecek şeyler değil bunlar... Sen gülersen; ben gülersem; o gülerse ve kimse bütün bu sapıklıkları önlemek için hiç bir şey yapmazsa; sadece izlemekle yetinirsek; gelecekte, aile kurumu diye bir şey; sağlıklı bir toplum; ya da psikolojisi düzgün bir insan kalmayacak. Bir başkasının çocuğu için yapmıyorsanız bile; en azından kendi çocuklarınızı düşünerek, karşısında durun; engel olun bu sapıklara. Nereden bilebilirsiniz ki; bu gün sesinizi çıkarmadığınız için hayatına devam eden o sapık insan görünümlünün; yarın çocuklarınızın karşısına çıkmayacağını?

Araştırmalara göre, gen aktarımının da rolü var bu sapıkların türemesinde. Bu nedenle kısırlaştırılmaları; üremelerine engel olmaları ve hadım edilmeleri lazım öylelerinin.

İmza kampanyası mı başlatılmalı; yoksa daha farklı yollardan mı çözüm yoluna gidilmeli bilmiyorum; ama artık, ensest - pedofil - sosyopat insanlar tespit edilmeli; ifşa edilmeli ve kanunlarda gerekli düzenlemeler yapılarak; bütün o sapıklar, toplum güvenliği için toplumdan tecrit edilmeli.

Eğer müslümansanız; ALLAH, onlarla savaşmayı emrediyor.

Nisa Suresi'nin 75. ve 76. Ayetleri'yle; bizzat ALLAH'ın sözleriyle noktalıyorum bu yazımı...

Nisa Suresi 75. Ayet:

(RAHMAN Ve RAHÎM Olan ALLAH'ın Adıyla...)

"Ve size ne oluyor ki ALLAH’ın yolunda ve "Ey Rabbimiz! Halkı zalim olan bu kasabadan bizi çıkar ve katından bir VELÎ ve katından bize bir yardımcı kıl (gönder)." diyen zayıf ve aciz erkekler, kadınlar ve çocuklar için savaşmıyorsunuz?!"

Nisa Suresi 76. Ayet:

"İman edenler, ALLAH yolunda savaşırlar; ALLAH'tan gelen gerçekleri örtbas edenler ise, şeytani güçler uğrunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın, şeytanın hile ve tuzakları kesinlikle zayıftır."

ALLAH doğru söyler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aklın ve kalbin rehberliğinde, düşünülerek oluşturulan her yorum değerlidir...