5 Ocak 2017 Perşembe

Potansiyel Suçun Ve Suçluların Önceden Tespiti; Terör Olaylarının Önlenmesi; Üst Düzey Güvenlik İçin Bireyler, Ülke Ve Hatta Dünya Bazında Alınması Gereken Tedbirler!!!!!



İKİ LOBUN KULLANILMASI, BİLİNÇDIŞI MESAJLAR, 18 YAŞ KRİTİĞİ, FARADAY KAFESİ GEREKLİLİĞİ, 25. KARE, UÇAK MODU...

Kendi beynini kullanamayan ve bilinçdışı mesajlardan koruyamayan bir insan; başkalarının yönlendirmesine açık duruma gelir. Bu gün, içinde bulunduğumuz toplumdaki neredeyse bütün suç olaylarının temelinde/arkasında, manipüle edilmiş; kötü niyetli ellerce yıkanmış beyinler yatmaktadır. Bundandır ki; ülke çapında ve hatta dünya çapında güvenlik için; önce, insanların beyinlerini manipülatif yönlendirmelerden koruyabilir seviyeye gelmesi şart. Bu manipülatif yönlendirmeler, sinsice arkadaşınız kılığında size; dolayısıyla beyninize ulaşmaya çalışabileceği gibi; medya ve internet aracılığıyla size gösterilen metinlerden tutun da; önemsemediğiniz görsellere ve 25. kare bilinçdışı mesajlarına kadar ve hatta istihbarat örgütlerince kullanılan telegram/elektromanyetik frekans yayan cihazlara kadar farklı karakterlere bürünmüş bir şekilde karşınıza çıkabilir. Kişisel güvenlik önlemi sağlamak için; öncelikli olarak ne okuduğumuza; ne izlediğimize ve kullandığımız cihazlara dikkat etmeliyiz. Cep telefonlarımızı kullanmadığımız zamanlarda, uçak moduna almalı; 18 yaşından küçük çocuklarımızı mümkün olduğunca internet ve tv.den uzak tutmalıyız. Çünkü, yapılan araştırmalara göre bilinçdışı 18 yaşına kadar yönlendirmelere karşı kendini koruyabilecek bir savunma mekanizmasını tam anlamıyla geliştiremiyormuş. Her iki lobumuzu geliştirmeyi; aynı anda kullanabilmeyi öğrenmek zorundayız. Bu sizi, tek yönlü bakış açısından kurtaracak ve daha mantıklı ve etkili bir bilinç yapısına kavuşturacak. Genelde sağ elinizi kullanıyorsanız; sol elinizle dişlerinizi fırçalamaya başlayın; sol elinizle yazmaya çalışın; zamanla rahatça öteki elinizi de kolayca kullanabildiğinizi göreceksiniz. Sonra, aynı anda yazmayı; aynı anda iki elinizle farklı şeyler yapmayı deneyin. Aklınızdan yoğun negatif düşünceler mi geçiyor? Duygu durumunuz durup dururken inişler - çıkışlar mı yaşıyor? Odanıza, en azından evinizin içine girebileceğiniz kadar küçük bir kısmına bir elektrik mühendisinden yardım alarak; ya da kendi araştırmalarınızla elde edebileceğiniz bilgilerle bir faraday kafesi kurun; içine girdiğinizde; duygusal iniş çıkışlarınızın etkisinin geçtiğini hissedecek; rahatladığınızı göreceksiniz. Önceki paylaşımlarımda uydular aracılığıyla uzaktan gönderilen radyo frekans sinyalleri kullanılarak; insanların bir teröriste çevrilebileceğini; kendilerinden beklenilmeyecek eylemlere imza atabileceklerini belirtmiştim. Faraday kafesi, sizi en azından içine girdiğiniz sürece bu sinyallerden koruyacak ve hissettiklerinizin gerçek olup olmadığından emin olmanızı sağlayacak. Bütün bunlara ek olarak ve hatta bu günün koşullarında olmazsa olmaz diyebileceğimiz potansiyel suç ve suçluları ÖNCEDEN tespit edebilmeye yarayacak yazılım mühendisliği alanında yapılması gereken ve hatta çoktan yapılmış olması gereken çalışmalar şart.

NELER YAPILABİLİR?

Sadece yüz ve gözlerin analizi; mimiklerin analizi yapılarak; suçlular önceden tespit edilebilir. Ülkenin hemen her noktasına yerleştirilmiş olan güvenlik kameraları, sadece görüntüleri kaydetmek yerine; potansiyel suçlu olarak tespit ettiği kişileri, bu konunun takibini yapmakla görevli güvenlik kurumlarına adresleriyle birlikte bir rapor olarak gönderebilir. Güvenlik kameraları; basit bir yapay zeka mantığıyla programlanabilir. Kameraların bulunduğu yerlere KOKU ANALİZİ YAPAN CİHAZLAR DA yerleştirilmek suretiyle; bombalar, silahlar ve bomba yapımında kullanılabilecek kimyasal maddeler ÖNCEDEN TESPİT EDİLEBİLİR.

BENZER YÜZLER, BENZER KARAKTERLER:

Daha önce, karakterlerimizin; değişen kişiliklerimizin yüzümüzün nasıl göründüğünü de değiştirebileceği hakkında bir şeyler yazmıştım. Emniyet'in sitesinde, arananlar sayfasına gittiğinizde göreceksiniz ki; hepsinin yüzlerindeki karakteristik özellikler birbirine benziyor! Gözlerin aşağı doğru eğimli olması; negatif bakış açısını simgeler. Dudakların ince olması, söylenen sözlerin çok da iyi olmadığını. Dışa doğru kulaklar, dışarıdan etkilere açıklığı ve ne zaman ne yapacağının belli olmaması özelliğini; küçük ve yapışık kulaklar etkilere kapalılığı ve içe dönüklülüğü; kaşların açılı olması ve çene kemiklerinin geniş, iri ve belirgin köşelerinin olması şiddete eğilim oranını ve insanların hayatlarına zorla müdahale edebilme eğilimini gösterir. Sadece bunlar bile, bize ilk bakışta önemsiz gibi görünen; ama aslında hayat kurtaracak bilgiler verebilir!

AMİGDALA ANALİZİ:

Beynin iç yapısını gösteren röntgen cihazlarının da kamera sistemine eklenmesi sağlanılarak; AMİGDALA ANALİZİ yapılarak potansiyel suçluların önceden tespiti: Araştırmalar gösteriyor ki; sosyopati olarak bilinen ve en tehlikeli şeylere soğukkanlılıkla imza atmış kişilerin; amigdala bölgeleri ya hasarlı ve normal insanlardan farklı; ya da çalışmıyor ve yok. Gelişmiş kameralar, amigdalası hasarlı bireyleri önceden tespit ederek; kişinin potansiyel bir suçlu olup olmadığını baştan tespit edebilir! Amigdala duygularımızdan, dolayısıyla korku, merhamet, sevgi gibi insani duygularımızdan da sorumlu olan organımız. Amigdalası hasarlı; ya da çalışmayan bireyler, bu duygulardan mahrum oldukları için, kolaylıkla ve soğukkanlılıkla vicdani olmayan eylemlere imza atabilirler. O nedenle, bu önlemler; ülke güvenliği ve hatta dünya güvenliği için önceden alınmalı; gerekli teknolojik masraflar, büyük çapta çıkarlar için yapılmalıdır. Bunlara ek olarak, yine amigdalası hasarlı bireyler için; yapay bir amigdala üretimi, çip olarak üretilebilir - ki bunun için ciddi kaynak ve yapay zeka alanında emek isteyen çalışmalar gerekiyor - ve gerekli görülen bireylere yapılacak bir operasyon sonrası takılarak; onların vicdan ve his bozukluğu sorunları giderilme yoluna gidilebilir.

Güvenli bir Türkiye, güvenli bir Dünya hayal değil…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aklın ve kalbin rehberliğinde, düşünülerek oluşturulan her yorum değerlidir...