16 Aralık 2016 Cuma

Darbe Girişiminde Zihin Kontrolü: O İsme Dokunma!

Acaba askerler, darbe teşebbüsünde bulunmaları için uzun süredir bir zihin kontolü çalışmasına maruz bırakılmış olabilirler mi?
Acaba Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bu zihin kontrolü çalışmalarından ne kadar haberdar?
Acaba, darbe teşebbüsünün başarısızlıkla sonuçlanma ihtimalini göz önünde bulunduran zihin kontrolcüler; tetiği çek emri verenin kendileri olduğunu gizlemek için, özellikle zihin kontrolü silahlarını kullanarak, bu girişimde bulunmuş olabilirler mi?
Yani, darbe emrini o darbe girişiminde görevli subaylara veren zihin kontrolcüler, o subayların kafasında oluşan darbe isteğinin oluşması için, uzun süredir, o subayları elektomanyetik zihin kontrolü mesajlarına maruz bırakmış olabilirler mi?
Darbeciler, neden diğer komutanları, darp edip; ellerini ve gözlerini bağlarken; o üst rütbeli kişiye hiç bir şey yapmamışlar?
Zihin kontrolcülerle birlikte çalışan, darbe emrini elektromanyetik bilinçdışı mesajlarla subaylara veren kişi; "o isme dokunma" demiş olabilir mi? Zihin kontrolü mesajlarıyla, adeta hipnozda gibi hareket eden subayların beyni, yine aynı zihin kontrolü silahlarıyla o isme dokunmamaları gerektiği yönünde yıkanmış olabilir mi?
Eğer bunlar doğruysa, eğer darbenin ardındaki üst rütbeli kişi hala serbestse ve o zihin kontrolcüler de görevlerinin başlarındaysa; Sayın Cumhurbaşkanımızın ve ülke güvenliğini sağlamakla ilgili kurumların tetikte ve uyanık olmaları lazım.
İşe, zihin kontrolcüleri sorgulamakla başlamaları lazım. Hatta bu da yetmez; o alanda görev değişikliği yapmaları lazım.
Dahası, kendilerinin de herhangi bir bilinçdışı beyin yıkama operasyonuna maruz kalmaktan korunmaları için, evlerinde ve gittikleri her yerde sinyal kesici; elektromanyetik sinyal emici cihazlar ve Faraday kafesi benzeri yapılar inşaa etmeleri lazım.
Bence, o kişi hala görevinin başında...
Umarım dikkatli olurlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aklın ve kalbin rehberliğinde, düşünülerek oluşturulan her yorum değerlidir...